18 augusti

Godkänd! Jag ringde. Ha! Och jag hängde med förvånansvärt bra. Om man ska beställa från forever21 så kan man vara lugn över att säkerheten fungerar. Grejen var att jag stod som mottagare och pappa stod på VISA kortet, de var dom tvugna att kontrollera. Jag fick prata med en jätte trevlig tjej, stort plus till dom!

Evelina

Test på hög nivå

Imorgon åker jag ner till min mamma och hälsar på. Men innan de ska de självklart jävlas. Har fått städa mitt rum för att hitta mina kläder och de var inte de lättaste. Just nu är jag kanske halvvägs. Till råga på allt fick jag ett mejl från forever21 igår där jag blev ombed ringa upp "to verify the order information". TACK? Jag som var överlycklig när jag i fredags lyckas fylla i alla uppgifter som skulle fyllas i. Mina engelska kunskaper kommer verkligen sättas på prov de vill jag lova! Wish me luck!

Evelina

OS proffs




Kramfors blev kanske inte så lyckat som de var tänkt, vi lämnar de. Fick feber på söndag kväll och nu är jag trött på denna "någon slags sommar influensa". Jag har legat rätt nerkörd i sängen hela veckan, as trisst! Men har blivit något av ett OS proffs ;) Vågade mig ner på stan en sväng igår. Skönt att äntligen få klä sig som en normal människa igen.

Idag vaknade jag upp i ett ensamt hus. Alla hade åkt till sitt. Jag var nästan så dum att jag njöt för en stund, ungefär så lång tid som de tog att gå ner för trappan. I köket hade dom lämnat ett berg med disk till mig, ingen höjdare! Så fruktansvärt jobbigt men duktig som jag är städade jag bort allt. Mitt i min lilla städhysteri fick jag för mig att städa rummet också men tyvärr är de långt mellan tanke och handling ibland ;) Så mitt rum står orört och stökigt!

Evelina

Snabba ryck

Nu har jag lite brådis förstår ni! Ska till Kramfors ikväll och jag ska hinna med minst tusen saker innan de! Fest, oh ja! ;) Syns ♥

Evelina

Minnen




Ååh, vad lycklig jag var! Minnen! Sommarlovet hade precis börjat och allt var perfekt! Men snart är sista sommarlovet slut och kanske dags att dra ihop tjejerna igen ;) En tradition värd att bevara!

För övrigt är det näst sista dagen på jobbet imorrn och absolut sista på söndag :) äntligen! Syns ♥


Evelina

Drömmar

Började inte förrän kl.11 idag så jag tog en liten sovmorgon. Har ni någonsin varit övertygad om att någonting har hänt och sedan insett att de bara varit en dröm? Precis sånna drömmar har jag haft var och varannan natt den senaste tiden. Och jag är så säker på att de har hänt att min omgivning blir irriterad, det är jätte jobbigt!


Evelina

Fönster shoppa

En ledig dag mitt i veckan, hmm, vad gör man? Jo, man tar bussen till Örnsköldsvik och driver omkring bland alla gator och torg ;) Mys! Tyvärr shoppade jag inget då jag kanske gjorde av med liite för mycke pengar förra gången, men lika glad är jag för de. Hur som helst går jag där då jag ser ett välbekant ansikte, de är en kvinna som jag inte har en aning om vem de är men hon har handlat hos mig många gånger, plötsligt säger hon: -"Titta, ICA tjejen!" Ja, kul att bli igenkänd som den ICA brud man är, eller inte! haha. Nu ska jag gå och krama kudden! Syns ♥

Evelina

Sommarbilder

  

 

 


Bilderna får tala för sig själva ;)


Evelina

Sittsmak

Mmm :) Mys när baken domnar bort! Snabb överblick: Inledde min första lediga vecka av sommarlovet med Laxfestivalen 26 juli. Satte mig söndag morgon i bilen och blåste upp till Norrbotten, tungt! Närmare 9 timmar med alla stopp. Vi hade så otroligt bra väder de första dagarna så de är inte klokt. Sola, bada, basta, mera sola och må bra ;) Sen brakade de loss, blixtar och åska så de stod härliga till om de. Huga! Efter de vart de sur väder så var tvugna att sitta inne för de mesta. Men inget dåligt som inte för något gott med sig. Fick äntligen lite tid att läsa vilket är så skönt när de är sur väder. Hann med att handla lite en dag, haha, ett par byxor och ett par skor, såklart ;) Ha! Hur som helst startade vi kl.7 imorse och jag kom hem strax efter 4. Hemma bäst. Lägger givetvis upp semesterbilderna imorgon! Ha de bra ♥

Evelina

RSS 2.0