48 dagar kvar och jag är på topp

Idag har jag surat på Micke, för han väckte mig . Stackarn, ibland är det inte lätt :) Sen har jag drällt runt i mitt underbara osminkade, bleka jag. Känner att jag klagar alltför mycket på att jag är blek , ska sluta med de. Annars har jag varit på antikaffären och köpt en byrå och en spegel , lite nötta och fula men de är en del av charmen , haha .
Det var förresten 50 dagars i torsdags och jag tänkte att bilden skulle få tala för sig själv ;)



Evvii, Messii, Hannii & Sarsh !



Ikväll bär det av till Övik gott folk . Ses ♥

Ombyggnation av bloggen!!

Bli inte rädd nu om ni oturligt nog lyckas klicka hit just nu när jag byter kodmallar och tema , det är för den goda sakens skull ;) Ses ♥

Dubbeldejt på en riktig äckeldag .

Helst av allt hade jag inte velat kliva ur sängen imorse. Kände mig i största allmänhet j*vligt äcklig . Ni vet smygfet och blek + att när man sover lite för länge blir det alltid för varmt i rummet och lakanen börjar klibba fast mot huden, usch!! Tog mig iaf en liten promenad ner till solariet och eftersom det är så tråkigt att gå själv lyckades jag få med mig Micke som gå-sällskap också :) Nu känns det verkligen att det är vår . Dom vita skorna är inte längre vita, snön är grå och i luften hänger en unken lukt av alla hundbajsar som tinar fram . Men å andra sidan kvittrar fåglarna, solen skiner och människor tinar otroligt nog också fram :)  




Ångermanälven



Efter solandet köpte vi glass och gick genom stan för att kolla på människor. Det är faktist kul , speciellt denhär årstiden. Själv tar jag gärna av mig till tee för att få lite extra sol på mig medans andra ser så insyltade ut i kläder att dom skulle vara färdiga för finska vinterkriget vilken sekund som helst . Påväg upp för backen träffade jag på Maria och hennes pojkvän , tänk vad fort man vill sjunka genom jorden. Där kommer hon i träningsoutfit med stavar och ser super fräch ut och där kommer jag med jeans och en sunkig tee , helt osminkad och med ringar under ögonen likt en panda , kul .





Herr & Fru Anka i parken .



En bild är mer en tusen ord, men ramen då?

Glad Påsk allesammans :) Istället för att kladda på med en massa påskmat igår gick vi ut och åt de istället, på buffé! Och jag älskar buffé av den anledningen att man kan äta hur mycket som helst, av samma anledning kanske jag borde avstå, men inte när de är påsk ;) Efter att ha bokstavligen vräkt i sig go´saker vart det en kort, skön promenad. Resten av gårdagen spenderade jag i sängen med mjukisdressen. Kom på att jag saknade en byxdress i garderoben och vips var den beställd . HA HA ! kul .


Ramen R



Fick ett tok-ryck idag och kom på att jag skulle städa rummet . Tyvärr utan resultat! Det börjar alltid bra när jag städar, får undan lite tvätt och så vidare, men sen fastnar jag alltid vid något . Idag var det en ram som jag fick av mamma när jag var 13år. Hon hade satt svart tyg i ramen så jag kunde fästa mina tävlingsrosetter med nålar i den . Denhär ramen har stått bakom sängen sedan jag bytte rum då jag inte haft plats för den. Men som sagt skulle jag städa idag och som sagt fastnade jag. Jag tog fram den och satte mig på golvet. En efter en plockade jag ner rosetterna och läste på baksidan av dom. Idag är jag jätteglad över att jag skrev små notiser med bläck. Det står små saker som "Singapore, urhoppning 50-90cm, 22/11-03, 8:a av ca 33st" eller "Rambo, Lätt C:1, 2/6-02, Väldigt fina gångarter. Lätt att ställa & böja, inget segrarvarv med häst. Det var JÄTTE KUL iaf!" Hahaha, jag var en super entusiastisk liten 12 åring :) Svårt att förstå att det faktist ´bara´ är 7år sen.

Hursomhelst la jag försiktigt ner rosetterna i en skokartong förseglad med ett rosa band och ramen fick en plats på väggen där hyllorna aldrig har kommit upp. Tror jag måste byta den gröna trädgårdstråden som håller upp den men det får bli ett projekt för framtiden . Ses ♥


Ridprov och nationella Sv B

Studentkläderna har kommit och om jag hittat USB sladden hade jag lagt upp en bild men så vart inte fallet. Kan kort berätta att byxorna går upp över naveln på mig vilket ger en osmickrande gravid-look. Men mössan är perfekt ;D

Skräcken & oron över hösten har iaf lagt sig för jag klarade nämligen ridprovet förra veckan vilket innebär att jag kan söka in till ridledarkursen i sommar. Att gå efter en "go with the flow"-anda för att lugna ner sig är bevisligen inte möjligt. Jag vill som sagt ha saker och ting planerade även om de inte alltid blir som man tänkt sig ;)

Svenska nationella muntliga imorrn :S

Evelina

RSS 2.0