Fikapaus

Ställde klockan vid 8 men det betyder ju inte att jag lyckades kliva upp då ;) Nej du! Somnade om i mitt stek heta rum och vaknade inte förns 12. Då kände jag mig värdelös, känns som om man borde klivit upp tidigare och gjort något vettigt. Det är så mycke man borde fått gjort men man gör ingenting. Och om man försöker så räcker man ändå inte till.

Gick ner på stan till 4. Väntade en stund på Miss D men tröttnade och gick in på Wedins. Hittade ett par supersöta ballerina- sandaler som blev mina! D dök så småningom upp och vi åt en sallad på Lilla innan hon var tvungen att gå igen. Trevligt :) 

Evelina

Övik





Jag och Miss D drog iväg till Hamnfesten i Övik igår, lördag. Vilket drag, eller inte! Ha! Vart hur som helst en tidig kväll. Nu laddar vi upp inför Gatufesten till helgen ;)

Evelina

Med stil..



Denhär svarta, konstläder Laptop- väskan kommer från Sandqvist och finns att köpa hos Wardrobe Stockholm för 1000 svenska riksdaler. Ja, tack! Den ligger högt upp på önskelistan inför hösten, tillsammans med en dator, givetvis ;) Konstigt nog är det bara jag i hela huset som inte har en egen dator? Nej, jag får dras med den gemensamma datorn som dör 24-7. 

Wardrobe Stockholm


Evelina

Lantlig idyll?

Tyvärr har bloggen blivit åsidosatt för annat så som.. jobb! Plus att jag under sommaren bor på landet, bokstavligen.
-"Dator? vad är de?"
Och jag kan avslöja att de aldrig har varit så skönt att vara hemma som nu. Borta bra men hemma bäst ♥


♣ Evelina


 


5km

Gav mig ut och sprang 5km spåret, något jag ångrar såhär i efterhand. Har problem med knäna vilket resulterar i att medans jag springer ilar det genom knäna och det känns som knäskålen ska hoppa ur led hela tiden. Efteråt kommer en mer tryckande känsla. Till detta har jag special sulor i skorna som får fötterna i exakt rät linje och de känns om möjligt ännu värre. Till min enda tröst så ska detta tydligen försvinna med åren.

Evelina

15 juni

Är det detta man kallar sommar?! Typisk svensk iaf. Regn, regn, regn! Önskar inget annat än sol och värme. Vaknade imorse med huvudvärk, kanske inte så konstigt med tanke på gårdagen. Fest i all ära men igår spårade de ur. Igår kom människors verkliga sidor fram. Äsch, nu lämnar vi de bakom oss det är ju trots allt midsommar nästa helg ;)

Evelina

RSS 2.0