Sundsvall

Idag har jag varit så pinsamt slö, usch! Men imorgon blir det shoppa. Ska till Sundsvall och Birsta, där ska jag bland annat besöka Carlings, Gina Tricot, MQ, Jc, HM, Indiska och självklart Stadium ♥ Mr J möter upp mig kl.10 i Sundsvall och sen får han haka på bäst han hinner med. Om jag har tur kanske Miss J gör oss sällskap en stund.

Evelina

Klänning

Nu är min skolavslutnings klänning beställd. Det är en helt underbar rosa tupklänning med rosett fram. Till den ska jag ha silversmycken och vita ballerina skor. Kolla in chicy och alla super fina klänningar.

Chicy.se


Evelina

Promenad, ja tack!

Gud så skönt det är att gå, bara gå. Kom precis hem från en lite längre promenad längs med älven :) Imorgonbitti blir det en kort promenad till bussen. Känner ingen större lust att ligga som en gammal, uppsvullen säl på stranden i sommar!

Evelina

Bussunge

Usch! Ångrar starkt att jag åkte till skolan. Hur som helst sitter jag nu i datasalen och väntar på att Nk:n ska börja. Ingen hit iaf! Ser fram emot att åka hem med 1 bussen, komma hem och dricka mitt älskade te :)

Evelina

Måndag 19 maj

Godmorgon! Inga konstiga drömmar inatt ;) Bara sova. Kan inte missa en till skoldag så jag är faktist påväg just dit, måste bara göra mig i ordning först! Vädret ser ut att bli skapligt och rätt lovande. Ha en bra dag ♥

Evelina

Glassmonster

Kom precis hem får en promenad, skönt! Gick en sväng ner på stan, mötte upp Mr J och gick hem. Nu ska jag trycka i mig värsta byttan glass ;) Åt ett riktigt mål mat första gången på snart en vecka, min superdiet är över! På beachen 2008 översvämmar jag poolen, ses där! haha.

Evelina


Need I say no more?







Jag var inne på en av mina favoritsidor och hittade denna underbara uppenbarelse! Det är en amerikansk sida med ett enormt utbud. Vill ha - varning ;) haha. Passar perfekt till skolavslutningen med sommarbruna ben och vita pumps.
forever21.com


Evelina

Drömtydare

Goddag goddag! Tog ut en välbehövlig sovmorgon imorse, skönt! Drömde bland annat om ett sjukt stort bröllop, amerikansk stil. Jag var bruden, men jag såg aldrig brudgummens ansikte! Drömtydare någon?! Vaknade lättad, tack och lov ska jag inte gifta mig än.

Evelina


 


Keep going

Fortsätter frenetiskt att fixa designen på bloggen med ganska bra resultat faktist! Hittade bland annat vart man ändrade bakrundsfärgen, som ni kanske ser ;) Grymt nöjd över de men inte över just färgen, den är fortfarande inte som jag vill, ljusare ja tack! Överväger hur pass mycket färg jag vill blanda in, håller mig helst åt det stilrena hållet. Men den som lever får se!

Mat! Jag känner absolut inte smak av någonting som jag äter, eller de skulle vara kiwi som jag har lugnat magens morr med då och då. Annars är det vatten, te och halstabletter. Vilken superdiet ;) Kan säga att jag går ju iaf inte upp i vikt. Ha det bra så länge ♥

Evelina

Headline

Vaknar av att klockan ringer i vanlig ordning kl.6, snoozar en gång innan jag inser varför jag ställt den så tidigt en lördagmorgon. Skulle följt med miss S på tävling men som tur var "beviljade" hon min ledighetsansökan ;) haha. Hon har ju trots allt 2 andra hjälpredor med sig så nu håller jag tummarna för henne!

Dagen ser ut att följa samma mönster som tidigare dagar: te, sova och starka doser halstabletter!

Evelina

Brand new

Mitt i natten sitter jag och gör en blogg. En blogg som i alla fall inte är tänkt ska vara rosa. Skulle nog behöva sova vid dehär laget men vem har inte vridit om dygnet?! Har varit sjuk senaste dagarna vilket resulterar i att jag har svårt att somna när man hostar stup i kvarten och snyter sig så hjärnan halvt exploderar. Det är 0 gradigt ute och Kiruna trakterna fick tydligen 30cm snö igår.

Evelina

RSS 2.0