Planer och oplaner.

Iblnd blir ju saker och ting inte riktigt som man tänkt sig. Tänkte nämligen åka med min bror till Sundsvall imorse men jag vaknade för lite drygt en timme sen, så de sket sig. Ringde även Jåkim och blev måttligt förvånad av att höra en tjejröst, la till charmen och bad att han skulle ringa upp sen. haha! I övermorgon är det självaste julafton ♥ Så idag åker jag ner till mamma :) Mys!


♣ Evelina

POMS? (internt)

Redan vid rondellen ett femtiotal meter från stationen söker man med blicken. Och nog ser man han. Han sitter i en av alla busskurerna och väntar. När bussen väl stannar och folk strömmar ut i den pyttelilla korridoren mellan säterna får jag en slags rastlös känsla i kroppen. Ute ur bussen får jag syn på honom. Hur kan man glömma? ögongodis. Han är oskyldigt het, självförtroende utan att vara divig, snygg utan att veta om de. Sen att han är ur gullig nog och ställer upp som hjälp till mitt projektarbete gör honom knappast till en sämre människa ;) Tack, vännen!

Evelina

KLASSFIESTA


klassfest

Klassfest hos F-Fippe. Förlorade en biljardmatch mot muggen, satt ute på bron och gav till och med bort drinkpinnen och vid två tiden på fredagnatt lovade jag mig själv inne på en pytteliten toalett att aldrig dricka i hela mitt liv igen, ha! Hemst vad folk blir kramgo med lite vätska i kroppen, peppar peppar.

Evelina

Hektiska dagar, kräkreflexer och sj(k)ukhus.

Idag: Riktigt j*vla orkeslös. Hade teori på skolan idag, kost och hälsa. Kollade bland annat på en film om när Paulo Roberto äter fett mat i 3 veckors tid bara för att se hur man mår. På tre dagar hade han gått upp 2,5kg. Vidrigt! Efter ett tag kände jag nästan kräkreflexerna ta vid. Och jag var inte ensam om att bli äcklad men Ida var dock ensam om att vara hungrig efter dedär, "en macka vore gott".

Utöver de har vi hur mycke som helst innan jullovet som börjar på fredag! Tre dagar kvar de vill säga, nyggt lilla gomman. Missade att lämna in religionsuppgiften så den ska lämnas in imorrn, droguppgift tills på fredag, attityd uppgift, matte prov. Projektarbetsplanen är iaf inlämnad, tur de.

Övrigt: Jag ska pissa på sjukhuset! Var och fick lämna blod och ta en massa tester för två veckor sen eftersom jag har blodbrist etc. "Du får provsvaren om en till två dagar". Skitsnack, två veckor har gått och jag har inte hört ett förbannade dugg. Sätter man inte eld i arsle på dom så händer de ingenting. Måste med andra ord ringa och kolla upp de själv..


Evelina



 


Tunnelbanekungen i a´la Stockholmia

Lördag: Orkade verkligen inte vara vaken hela fredagsnatten så jag tjyvsov två timmar. Klev ändå upp klockan 5 för att packa och äta lite frukost. Åkte ner till bussen där jag somnade innan vi kommit ut från stan. Vaknade i Sundsvall där de hoppade på ett gäng fyllekajor som skulle ner på någon företagsfest. Just då skulle jag inte tackat nej till att byta buss för de va allsång på Skansen bakom mig, tror jag skymtade en apa också. Idioter.

Åkte till Globen såfort jag kom till Stockholm för att hämta ut biljetten. Och utanför Globen så står det i vanlig ordning ett gäng "affärsmän" och kränger på folk biljetter. I tunnelbannan står hemlösa och säljer Situation Stockholm, Stockholm i ett nötskal. Hann till och med in på gallerian och köpa en tröja och en sjal innan jag var tvungen att möta upp Carolina och hämta nyckeln. Bokstavligen fick jag nycklarna utslängda ur tunnelbanevagnen innan den försvann igen. Tack?! haha. Åkte hem till henne där jag fick bo ensam då hon roade sig på stan. Vågade inte änns gå och köpa mat då mina smått fördomsfulla föräldrar varnat mig från att prata med främlingar och ha telefon, pengar med mera i fickorna. Haha! Småstad i ett nörskal. Tog iaf en dusch och gick och la mig.

Söndag: Mmm, det är så mys att vakna efter att ha somnat med blött hår. Räv tass! Och plattången var ett faktum. Tacka gudarna för den gåvan till mänskligheten. Lite smink på de och sen var jag redo för stan. Mobil, plånbok och nycklar, ja! Stängde, släckte och låste. Började med att haft springa ikapp bussen för att sedan byta till tunnelbanan. Lämna väskan på centralen och nycklarna på Carolinas jobb.

9.30 började showen och där satt jag bland sponsorer, fotografer och sportkommentatorer. Bästa möjliga plats ! Måste säga att jag vart ganska besviken på 1,50 klassen. Lite B-varning för där tappade man tyglar, stigbyglar, avbröt ritten och man ändrade maxtiden efter några ekipage som alla haft tidsfel. . Helena Lundbäck verkade aldrig bli riktigt klar i handen och hon såg tämligen liten ut i förhållande till hästen, inte för att hon är så stor i vanliga fall heller. Linda Heed slutade på 8 fel och Svante slutade på 5 fel.


Evelina

RSS 2.0