åtta

Miss Perfekt. En människa som alltid gör moraliskt rätt, alltid säger smarta saker, aldrig haft en dålig hårdag, inte vet vad dålig hy är, alltid perfekta naglar, oslagbar klädsel, går rätt, har topp betyg, hänger med rätt folk och är på rätt fester. Det är faktist riktigt irriterande med en människa utan svaga punkter, orka!

Psykopaten. En människa som man aldrig vet vart man har den. Ena gången är allt frid och fröjd och andra gången duger det inte änns att heja. Ena gången blir man nästan påhoppad av glädjeskutt och andra gången sitter blicken fast i marken. Och hur ska man veta när de duger och inte? Förbannat vad jobbig man kan va.

Översittar aset. Snea blickar, fula grimaser och hån flin. En människa som gottar sig i andras olycka och sulle kunna ggöra vad som helst för att kunna framstå som ändå lite bättre än alla andra. Det är en människa som ofta ljuger och snackar skit och har sällan några riktiga vänner och dom få vänner hon har, har hon krängt på sig.

Wanna be. Usch! En liten människa med ett självförtroende på en  tvärhand hög. Är varken snygg eller populär utan försöker genom billiga kopior och massa skit snack få någon slags självbekräftelse. Vara någon dom inte är genom att ha kläder med märkestryck och skvallra allt elefantöronen hört så lyckas hon må bättre för stunden. Grattis!

Prylbögen. Hon har de, han har de. En som har så jävla fullt upp med vad alla andra håller på med. Äger allt och har allt, eller pappa och mamma äger och köper allt. Kan förväxlas med wanna be´n och översittarn men skillnaden är att denna inte behöver självbekräftelse utan bara är sån, en bortskämd snorunge. Och som sen lever på nudlar och blodpudding efter studenten: Välkommen till verkligheten.

Bäbba. Någon som alltid ska älta allt till förbannelse och rövslicka varenda arsle om så skulle behövas. Någon med fruktansvärt lite självrespekt och som alltid velar. Tänker för mycke och lever för lite.

Grå musen. Har en egen åsikt men vågar aldrig säga den. Finner sig i situationen men accepterar den inte. Vet att saker är fel men det lönar sig inte riktigt att ta smällen för att ha stuckit upp för en gångs skull.

Och däribland finns jag, en människa som sällan inser sina begränsningar, en drömmare. En sån som ofta lovar saker och tar på sig ansvar som sedan blir lite för svåra att leva upp till. En som ofta kanske uppfattas som oansvarig eller en lögnare :S Som skissar och målar upp bilder inom sig, förstorar upp saker i vardagen och får dom att låta mycke mer än vad dom egentligen är.

Evelina

Kommentarer
Postat av: A

Så man är psykopat bara för att man kanske har en dålig dag då o då?

2008-11-17 @ 18:18:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0